Pagina's

donderdag 25 september 2014

Snelle tijden Thijs en Daniel trackmeeting Wageningen

Door Heidi Doornwaard

Afgelopen vrijdagavond togen Daniel van den Esschert (neo-senior) en Thijs Doornwaard (junior B) naar Wageningen om mee te doen aan de laatste trackmeeting van dit seizoen.

Het was prima loopweer met een groot deelnemersveld. Beiden startten op de 800 meter. Bij trackmeetings worden series op tijd ingedeeld, wat betekent dat alle categorieën met en tegen elkaar lopen.

Thijs startte in de eerste en snelste serie, met in zijn serie twee snelle senioren van Phanos. Na een snelle eerste ronde, kon Thijs ook de tweede ronde goed doorgaan. Hij finishte in een mooie en snelle tijd van 1.58.09min. Dit leverde hem opnieuw een dik pr op (was 1.59.51min) en betekent een 9e plek op de landelijke ranglijst van dit seizoen en een 3e tijd op de Gemzen-ranglijst allertijden bij de junioren B! Thijs werd eerste in zijn leeftijdscategorie.

Voor Daniel was dit de tweede baanwedstrijd van het seizoen. Daniel startte in de derde serie. De eerste ronde kwam hij mooi op schema door. In de voorlaatste bocht werd hij wat ingesloten, waardoor een flinke tussensprint nodig was om weer bij de kopgroep te komen. Met een mooie eindsprint werd Daniel derde in de serie in een tijd van 2.18.87min. Iets boven de tijd die hij eerder dit seizoen heeft gelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten