Pagina's

zondag 11 januari 2015

Atletiekwedstrijd Utrecht

Door Anne, Linde en Karin

Zaterdagochtend 10 januari stonden we om 8 uur op de parkeerplaats achter het clubhuis. Toen iedereen er was vertrokken we richting Utrecht. We waren met Daan, Nynke, Elisa, Linde, Anne en Karin. Rond een uur of negen kwamen we aan bij topsportcentrum Galgenwaard. 

Na ingelopen te hebben konden we om 10:18 beginnen met ons eerste onderdeel: de 60 meter sprint. In de eerste serie verschenen zowel Nynke als Elisa aan de start. Voor beiden was het de eerste keer dat ze de 60m sprint deden. Nynke liep een mooie tijd van 9.02 en ook de 9.13 van Elisa was heel goed. In de tweede serie startte Karin. Zij liep een nieuw pr van 9.04. In de laatste serie moesten Anne en Linde lopen. Linde had een goede tijd van 8.68 en Anne liep een heel mooi pr van 8.48 en finishte daarmee als 3e. Ongeveer een kwartier later verscheen Daan aan de start en hij liep een zeer goede tijd van 8.77.

Nadat de sprint klaar was moesten we de 60 meter horden lopen. Er was nauwelijks mogelijkheid om daarvoor in te lopen en daarom waren we allemaal erg zenuwachtig. Om 12:35 konden Elisa en Nynke allebei in de eerste serie starten. Ook dit onderdeel hadden zij beiden nog niet eerder gedaan. Elisa finishte in een goede tijd van 11.37. Nynke was net iets sneller met een tijd van 11.33. In de tweede serie moesten Anne, Linde en Karin lopen. De eerste start was een valse start waardoor ze uit hun concentratie waren.
Daardoor raakte Linde haar eerste horde aan waardoor ze uit haar ritme was. Desondanks finishte ze in een tijd van 10.92. Anne liep een pr van 11.36 en ook Karin liep een nieuw pr van 10.28. Even later moest Daan lopen. Hij deed voor het eerst een 3 pas en liep daarmee een mooie tijd van 11.19! 

Na de wedstrijd maakten we nog een leuke groepsfoto en daarna gingen we naar huis. Het was een leuke dag met mooie prestaties en zeker voor herhaling vatbaar.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten